2021-09-30 07:39:25• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Ma nagyon jó lehetőségekhez segíthetnek hozzá a csillagaid

Napi horoszkóp szeptember 30-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint ma fordulatokban és meglepetésekben bőven lesz részed. A végén még majd inkább unatkozni vágynál, habár tegnap még talán mást gondoltál. Pedig minden történés jobb, mint az unalom: ez jelenthet megmérettetést, növekedést.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A kapkodásod miatt olyan hibát követhetsz el ma, ami nemcsak neked, de az egész családodnak, vagy cégednek nagy érvágást jelenthet. Ha azonban figyelsz, a hiba elkerülhető. Ne vállalj ma túl nagy kockázatot!

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Egy barátod ma sokat segíthet neked abban, hogy megoldd a magánéleti problémáidat. Te azt hiszed talán, hogy azok nem is problémák. Valaki végre felnyitja a szemet az igazságra. Hidd el, jobb így, mert így esélyed van valóban megoldani azokat.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A mai napon nem ismersz határokat: telis-tele vagy ötletekkel, és szerencsére ezt a főnökeid előtt sem kell eltitkolnod. Ma mindenkit meghódíthatsz, a legnagyobbakat is. Bizonytalankodás helyett tárd fel előtte a terveidet!

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma inkább a szívedre hallgass, mint az eszedre, mert a megérzései ma tisztábban és jobb irányba vezetnek, mint a meggondolásaid. És megmutatják azt is, kiben bízhatsz igazán!

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Neked is be kell látnod: akármennyire is úgy érzed, egyedül te tudod tökéletesen elvégezni a feladatot, mégsem boldogulhatsz a tökéletlen többiek nélkül. A jó munkaszervezéssel is jobban boldogulsz, mintha mindent magadnak kellene csinálnod.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Fokozott szellemi energiák és aktivitás jellemzi ezt az időszakot. Ha tisztában vagy vele, mit akarsz, akkor képes leszel érthetően és kellő nyomatékkal hangot adni a véleményednek. Az azonban fontos, hogy másokat is meghallgass, különben könnyen sértődés lehet a dologból.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Habár az emberi kapcsolataid rendeződni látszanak, még mindig nem megy minden úgy a családodban, hogy azt kielégítőnek találnád. Igaz, te nem is szereted, ha túl simán mennek a dolgok. Ha nincs, hát keresed, sőt kreálod a bajt.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Az elmúlt időszak alaposan megtépázta nemcsak az idegrendszeredet, de az önérzetedet is. Te nem az a kifejezetten sértődékeny fajta vagy, de nem tűrheted, hogy mindenki úgy bánjon veled, ahogy azt épp kényük-kedvük kívánja. Állj a sarkadra!

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma nagyon jó lehetőségekhez segíthetnek hozzá a csillagaid. Fontold meg jól, akarsz-e élni velük. Előfordulhat, hogy nagyvonalúan hagysz kisiklani a kezed közül egy jó alkalmat. Legyél szemfüles, és ragadd meg a pillanatot!

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma úgy érezheted, semmibe veszik az akaratodat a családtagjaid, ráadásul, és ennek ellenére minden terhet neked kell viselni a családban. Ideje végre fordítani a sorsodon. Kezdj tárgyalásokat!

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Próbálj meg kicsit kedvesebb lenni a párodhoz. Ha már úgy hozta a sors, hogy együtt vagytok, annak biztosan oka van. Magasabb síkokon csak a szeretet működik, csak az tarthat össze két embert. Minden más: illúzió.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: